ÇORUM TİME

KAYIP EŞYALAR SAHİPLERİNİ BEKLİYOR

Çorum’un Sungurlu ilçesinde Belediye Zabıta Müdürlüğünde vatandaşlar tarafından unutulan ya da düşürülen eşyaların içinde anahtardan takma dişe kadar her şey var.

KAYIP EŞYALAR SAHİPLERİNİ BEKLİYOR
Çorum Time Haber Hattı 333 01 20( [email protected] )
18 Ocak 2017 - 13:12

Son Güncelleme: 18 Ocak 2017 13:24 Sungurlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü sorumlu Başkan Yardımcısı Ahmet Yılmaz, ilçede vatandaşlar tarafından unutulan ve duyarlı vatandaşlar tarafından kendilerine ulaştırılan nüfus cüzdanları, anahtarlar, cep telefonları, cüzdanlar, çantalar gözlükler, banka kartlarının zabıta amirliğinde toplanarak muhafaza altına alındığını söyledi.
Vatandaşların buldukları kayıp eşyaları Zabıta Müdürlüğüne teslim ettiklerini belirten Yılmaz, “İlçemizde vatandaşlarımız tarafından unutulan ya da düşürülen eşyaları duyarlı vatandaşlarımız bizlere gelerek teslim ediyorlar.
1Şu anda elimizde çok sayıda nüfus cüzdanı, banka kartları, anahtar, gözlük, cep telefonları, cüzdan ve çantalar mevcut, biz bunları muhafaza altına aldık sahiplerini bekliyoruz. Elimizdeki nüfus cüzdanlarını belli bir süre ile saklıyoruz. Vatandaşlarımızdan gelen olmazsa nüfus müdürlüğüne teslim ediyoruz” dedi. Yılmaz, ayrıca kayıp eşyası olan vatandaşların Zabıta amirliğine müracaat etmelerini istedi.
3

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

ÇORUM'UN EN BÜYÜK HABER SİTESİ