ÇORUM TİME

VALİ VE SİYASETÇİLER SAĞLIK İÇİN PEDAL ÇEVİRDİ

VALİ VE SİYASETÇİLER SAĞLIK İÇİN PEDAL ÇEVİRDİ
Çorum Time Haber Hattı 333 01 20( [email protected] )
26 Mayıs 2015 - 14:54

Son Güncelleme: 26 Mayıs 2015 14:55 Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı kapsamında Valilik bünyesine Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından sağlıklı yaşama destek olmak ve farkındalık oluşturmak amacıyla ‘Sağlık için, pedal çevir.’adlı bir etkinlik düzenlendi.
Etkinliğe Vali Ahmet Kara, Çorum Milletvekilleri Salim Uslu, Cahit Bağcı, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, AK parti milletvekili aday Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, daire müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Bisiklet sürme etkinliğinin ardından Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadyumunda düzenlenen tören ile Sağlık Bakanlığı tarafından Çorum’a gönderilen 200 adet bisikletin teslim töreni gerçekleştirildi.
IMG_1337IMG_1315

IMG_1311

IMG_1301

IMG_1296

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

ÇORUM'UN EN BÜYÜK HABER SİTESİ